Pijnklachten?

Pijnklachten in rug, nek of gewrichten?

U zult er maar meer leven: pijn in rug, nek of gewrichten. Of ze nu chronisch zijn of acuut, pijnklachten kunnen u behoorlijk belemmeren in uw dagelijkse bezigheden. Soms is pijn zó belastend dat het lichaam zich probeert aan te passen en een andere houding aanneemt om de pijnlijke plek te ontzien. Deze vorm van compensatie door spierspanning kan weer leiden tot andere klachten. De pijn verplaatst zich en er ontstaat een vicieuze cirkel.

Pijn in uw rug, nek of gewrichten: het schiet er soms plotsklaps in door een verkeerde beweging of val. Of het vindt sluipend zijn weg door de jaren heen. U hoeft er niet mee te blijven zitten. Een arts OrthoManuele Geneeskunde is namelijk in veel gevallen in staat uw klachten te verhelpen. Zonder operatie of ziekenhuisopname. Na een beperkt aantal behandelingen zijn de meeste patiënten in staat weer pijnvrij te bewegen.

Hans heeft mij van mijn klachten afgeholpen in een paar behandelingen, en dat terwijl niemand een oplossing voor me had. Hij werkt doelgericht, klantgericht en heeft een fijne en klantvriendelijke sfeer in zijn praktijk!

De praktijk voor OrthoManuele Geneeskunde van Hans Hansen is gevestigd op twee locaties, namelijk in Nijmegen en Deventer. Op beide locaties bent u van harte welkom voor een consult.