Praktijk Nijmegen

Adres:

Molenveldlaan 128
6523 RN Nijmegen
Tel: 024-6962784

Routebeschrijving vanaf de A73 en vanaf de Nijmeegse brug:

Volg borden richting centrum naar het Keizer Karelplein. U neemt dan de afslag St Annastraat, dan direct links de Groesbeekseweg op. U passeert 2 stoplichten.
Na het tweede stoplicht ziet u aan de linker kant de Krayenhofkazerne liggen.
Deze rijdt u bijna voorbij totdat u links de Gelderselaan in kunt rijden, direct aan uw linkerkant is de oprit het oude kazerneterrein op.
Direct door de poort links is de inrit van de ondergrondse parkeer garage waar u (gratis) kunt parkeren. Wanneer u achterin parkeert en daar de trap naar buiten neemt, staat u meteen voor de goede ingang van het oude kazernegebouw aan de “Gelderselaankant” waar de praktijk zich op de eerste etage bevindt.
U belt aan en de deur wordt door ons geopend. De praktijk is op de eerste verdieping rechts in de gang. De nummering beneden in de hal loopt tot nummer 126. Zoals u zult begrijpen, ligt de praktijk (nummer 128) daarnaast. Er is links naast het trappenhuis een lift aanwezig.

Let op! De meeste ‘tomtom’s” brengen u goed naar het hek van het kazerneterrein, maar sturen u dan verder het kazerneterrein op en dan begint u te dwalen. Volg svp de routebeschrijving.

De behandelruimte in Nijmegen.